Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež na ulici

Policisté hledají pachatele, který poškozené uloupil kabelku. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu prošetřují případ loupežného přepadení, které se odehrálo v úterý 23. srpna 2016 krátce před 13 hodinou. Zatím neznámý pachatel přepadl ženu u konečné autobusů mezi ulicemi Výstavní a Opatovská v Praze 4. Agresor se poškozené pokusil vytrhnout tašku, což se mu nejprve nepodařilo. Žena vlivem toho upadla na zem, kde ji za tašku vláčel po zemi, až praskly popruhy. Z kabelky si pak muž vzal necelých 400 korun a utekl pryč.

Popis lupiče: Muž byl ve věku okolo 30 let a 162 centimetrů vysoké středně štíhlé podsadité postavy. Měl snědou pleť, černé velmi krátké vlasy ostříhané na ježka a černé strniště. Zvláštním znamením byla oční vada. V pravém oku měl zákal (bílá blána přes oční panenku) a na levé oko šilhal. Muž při přepadení hovořil slovensky. Podle poškozené působil primitivnějším dojmem. Oblečený byl do pruhovaného béžovo černobílé trička a dlouhých béžových kalhot.

Na případu kriminalisté pracují pro podezření z trestného činu loupež. V případě dopadení a odsouzení hrozí za tento trestný čin až desetiletý pobyt za mřížemi. Také se podařilo sestavit identikit muže, který je výstižný ze 70 procent.

Jakékoliv informace k případu přijmou policisté na lince 158.

por. Bc. Jan Daněk – 8. 9. 2016

Odkazy do noveho okna

Identikit

Identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem