Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Loupež na poště v Černilově

HRADECKO – Žádáme případné svědky o pomoc při ustanovení neznámého muže  

Hradečtí kriminalisté a policisté pořádkové policie v současné době intenzivně pracují na objasnění zvlášť závažného zločinu loupeže. K tomuto trestnému činu mělo dojít včerejšího dne (10. září 2015) v 10:30h v obci Černilov a to v budově poštovního úřadu. V této době měl do pobočky vstoupit muž a opakovaně po pracovnici požadovat finanční hotovost. Nejdříve peníze požadoval vzkazem na papíře a poté tuto informaci opakoval i ústně. V ruce držel jakousi, zřejmě kovovou ohnutou trubku. Pracovnice svým duchapřítomným a profesionálním přístupem zabránila velkým finančním ztrátám. Po malé chvíli muž z pobočky odešel.  Z výpovědi pracovnice je zřejmé že muž při činu říkal informace o tom, že má zbraň, pokud mu nebude vyhověno, že něco rozbije, nebo že si ublíží. Při činu nedošlo k žádnému zranění.
 
Z dosud zjištěných informací je popis muže tento:
muž ve zdánlivém věku od 40 do 50 let, menší postavy zhruba 165 – 170 cm, hubené přihrbené postavy, na očích měl v době činu nasazeny brýle obdélníkového tvaru čoček se slabšími obroučkami, oblečený byl v modrošedých kalhotách a bundě, na hlavě měl zelenou kšiltovku, je možné že se před, či po činu pohyboval v bundě barvy tmavězelené. Blíže viz přiložený obrazový popis obličeje. Muž hovořil česky, kdy chvílemi vyslovoval slabiky krátce.
 
Tímto uvítáme od případných svědků události či obyvatelů obce a dalších osob jakékoliv informace k totožnosti muže, které rádi převezmeme na lince tísňového volání na čísle 158.
 
por. Bc. Jan Čížkovský
11. září 2015, 11:30
Odkazy do noveho okna

identikit černilov

identikit černilov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem