Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupež na dálnici D1

Řidič fábie byl napaden a okraden dvěma muži  

Včera, 25. listopadu na dálnici D1 na 23,5 km dva neznámí muži v tmavém džípu najížděli na před nimi jedoucí šedou fábii. Jedenačtyřicetiletý řidič fábie zastavil na krajnici dálnice. Vzápětí byl fyzicky napaden dvěma muži z džípu a okraden. Jejich kořistí se stal kufřík se zlatými šperky v hodnotě 3 milionů korun. Zraněný řidič skončil v nemocnici.
Na základě vyhlášeného pátrání policisté celní správy ve spolupráci s policisty dálničního oddělení Velký Beranov a Domašín objevili včera odpoledne na 160 km dálnice D1 vozidlo odpovídající popisu vozidla  pachatelů. Přivolaní středočeští kriminalisté zkontrolovali vozidlo, prověřili osoby ve vozidle, ale ukázalo se, že s loupeží nemají nic společného. 
Policisté děkují občanům, kteří po včerejší výzvě  o jakékoliv informace k přepadení zavolali na l 158. Přesto znovu žádáme zejména řidiče projíždějící včera mezi 11.00 až 11. 10 hodin po dálnici D1 v úseku 23,5 km směrem na Brno, zda  nezahlédli šedou fábii a tmavý džíp odstavené na krajnici dálnice, či napadení bezbranného řidiče fábie. Své poznatky volejte na linku 158 nebo na te. číslo 974 861 636.

Děkujeme

 

vytisknout  e-mailem