Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež na benzince

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, který se zbraní v ruce přepadl čerpací stanici a na zaměstnankyni požadoval peníze a cigarety. 

Kriminalisté druhého policejního obvodu pracují již několik měsíců na objasnění případu loupežného přepadení čerpací stanice v Nádražní ulici v Praze 5. V nočních hodinách přišel k benzince neznámý muž a pod záminkou koupi cigaret mu zaměstnankyně otevřela vstupní dveře. Následně vešel dovnitř a krom konkrétní značky kuřiva požadoval i něco jiného. V okamžiku na ni namířil krátkou střelnou zbraň s výzvou, aby mu vydala i všechny peníze z pokladny.  Překvapená žena uposlechla a bezmála patnáct tisíc korun dala do připraveného sáčku. Poté muž z prostoru prodejny odešel neznámo kam.

Kriminalisté do současnosti využili všech možných  dostupných prostředků, aby muže dopadli. To se jim však nepodařilo, a tak se touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud máte informace, které by vedly k odhalení totožnosti podezřelého, kontaktujte linku 158.

Případ se stal 10. června minulého roku a je prověřován pro podezření z trestného činu loupež, za což hrozí až  desetiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský – 26. leden 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem