Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupež

Strakonice - Muž po obsluze benzinové čerpací stanice požadoval peníze s nožem v ruce (hl. schránka 974 237 116) 

Včerejšího dne kolem 18:30 hod. došlo k loupežnému přepadení benzinové čerpací stanice v ulici Katovická ve Strakonicích. Do prodejního prostoru BČS vešel muž, který začal prohlížet vystavené zboží v regálech a současně se ptal obsluhující ženy na prostředek na fialovou barvu vozidla. Poté prodejnu opustil, aniž by si něco koupil. Po deseti minutách opět vběhl do prodejny za prodejní pult, v ruce držel nůž, se kterým mířil na obsluhu se slovy“ „Dej sem peníze.“ Obsluhující žena otevřela kasu, ze které si pachatel vyndal finanční hotovost a utekl.
     Jednalo se o muže střední 175 cm vysoké postavy ve věku 50 až 55 let. Muž bílé pleti má baculatý obličej a černý knírek. Na hlavě měl černou kšiltovku vpředu s nápisem nebo obrázkem. Z pod čepice mu vykukovaly černé vlnité vlasy střižené nakrátko. Na sobě měl světlé rifle, šedomodrou bundu. Mluvil plynule česky.
    Trestný čin loupeže nyní intenzivně prošetřují strakoničtí policisté, kteří zároveň žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možném pachateli. Možná mohl někdo v inkriminované době pachatele spatřit před přepadením či po něm, neboť pachatel utekl s největší pravděpodobností směrem k supermarketu Kaufland. Jakékoliv informace k případu je možné oznámit na kterékoliv policejní služebně či na lince tísňového volání 158. Policisté děkují veřejnosti za spolupráci.

vytisknout  e-mailem