Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loučovický zloděj obviněn

Obvinění z trestných činů porušování domovní svobody a krádeže si od českokrumlovských kriminalistů vyslechl 26letý muž.  

Od dubna 2007 do srpna 2008 vykradl několik bytů v Loučovicích.
Nejprve vnikl zatlačením do zabouchnutých, ale neuzamčených, již jednou vypáčených, vstupních dveří do bytu panelového domu a odcizil odtud finanční částku 25.000 Kč.
Stejným způsobem vnikl do dalšího bytu panelového domu v Loučovicích, odkud odcizil z kabelky a peněženky 100 Kč, z taštičky s doklady 200 Kč, z obýváku z druhé taštičky na šperky 1.000 Kč.        
Poté vnikl do dalšího bytu (ve stejném domě), kde ze šatní skříně v pokoji odcizil finanční částku 2.200 Kč.
Po rozbití skleněné výplně vchodových dveří, se pokusil vniknout (pomocí kapesního nožíku) do dalšího bytu, přičemž byl vyrušen majitelem bytu. Při tom obviněný nedopalkem cigarety zapálil křeslo ve společných prostorách domu, čímž majiteli vznikla škoda ve výši 2.000 Kč.
Nakonec vnikl zatlačením do zabouchnutých, ale neuzamčených dveří do již jím vykradeného bytu, kde z chodbové skříně odcizil finanční částku ve výší 200 Kč, několik kusů toaletního papíru v celkové hodnotě asi 200 Kč a z obývacího pokoje odcizil 20 Kč z dózičky.
Způsobená škoda byla vyčíslena na celkovou částku 31.000 Kč.
 
nprap. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem