Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Loučí se šéf vsetínské dopravky

VSETÍNSKO: Vedoucí Dopravního inspektorátu Vsetín odchází do penze. 

Dnešek je posledním dnem ve služebním poměru pro npor. Ing. Lubomíra Adámka, vedoucího Dopravního inspektorátu Vsetín. Zítra již bude penzistou.

Lubomír Adámek nastoupil do řad Policie České republiky na podzim roku 1993. Jeho prvním působištěm bylo Oddělení pohraniční policie Halenkov. Na hranici zůstal až do roku 1999. Na jaře tohoto roku přechází na dopravní inspektorát Vsetín, na skupinu dopravních nehod. Prvního února roku 2000 se ujímá vedení dopravního inspektorátu a v této funkci zůstává až do konce své policejní kariéry.

Dopravní inspektorát pod jeho vedením dosahoval dlouhodobě výborné výsledky. Uznáním práce tohoto oddělení je i několik nominací na Tým roku Územního odboru Vsetín. Že je pan Adámek mužem na svém místě, dokazují nominace v kategorii Náčelník roku Územního odboru Vsetín, kterou v roce 2013 vyhrál.

Pan Adámek si získal své podřízené klidným řešením situací a otcovským přístupem.

Do života bez uniformy mu přejeme mnoho zdaru.

Po dobu, než bude vybrán a ustanoven nový vedoucí dopravního inspektorátu, povede tento útvar dosavadní zástupce vedoucího dopravního inspektorátu npor. Ing. Dušan Orság.

31. ledna 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem