Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Letiště Pardubice se rozšiřuje

Na mezinárodním letišti Pardubice proběhlo v pondělí 2. května 2011 slavnostní zahájení první fáze modernizace civilní části letiště.  

     Podepsáním smlouvy a symbolickým poklepáním na základní kámen stavby byla zahájena první fáze modernizace pardubického letiště. Kromě vybudování nového technického zázemí dojde i na úpravy pojezdových a spojovacích drah. Stavba by měla být dokončena k poslednímu červenci příštího roku. Následovat by měla druhá fáze modernizace, kterou bude výstavba nového terminálu.

     Slavnostního ceremoniálu se za Ředitelství služby cizinecké policie zůčastnil plk. Ing. Milan Frydrych, vedoucí Oddělení ochrany vnějších hranic a npor. Bc. Kamil Flossman, vedoucí  Inspektorátu cizinecké policie na mezinárodním letišti Pardubice.

     Cizinecká policie na pardubickém letišti plní zejména úkoly spojené s ochranou vnějších hranic. Policisté kontrolují stav vyznačení a zabezpečení bezpečnostního prostoru letiště, provádí kontrolu dovozu, vývozu a průvozu zbraní a střeliva a podílí se na plnění úkolů při ochraně civilního letectví před protiprávními činy.

Fotogalerie

vytisknout  e-mailem