Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lázeňská z pohledu kriminality

TEPLICE - K většímu narušení veřejného pořádku nedošlo. 

Lázeňská z pohledu kriminality
 
Zahájení lázeňské sezony přitahuje kromě návštěvníků, kteří se jdou pobavit, také zloděje.
V sobotu v Krupské ulici krátce po poledni přišla o mobil žena, která měla neustále kabelku v ruce. I přesto využil neznámý zloděj chvilky nepozornosti a mobil ukradl. V sobotu po 20 hodině odcizil neznámý zloděj v Dlouhé ulici z kabelky poškozené ženy, kterou měla zavěšenou přes rameno, mobilní telefon v hodnotě 3 tisíce korun.  

V sobotu večer se pak ztratil 12ti letý syn oznamovatele. Ten se s otcem rozešel s tím, že se do 20 hodin vrátí domů. To se však nestalo a otec oznámil pohřešování syna na policii. V neděli ráno se chlapec sám dostavil v pořádku do místa bydliště.

V neděli v 14:45 hodin došlo na Benešově náměstí k zahoření zaparkovaného vozidla Peugeot z důvodu technické závady na elektroinstalaci. Požár uhasili přivolaní hasiči.

Kolem 20 hodiny se odehrál incident na hlavní scéně v Rooseveltově ulici, kdy 24 letý muž napadl úderem hlavou do hlavy 21 letou ženu, které způsobil tržnou ránu na hlavě. Policisté věc šetří jako přestupek proti občanskému soužití.

Kolem 21 hodiny řešili další přestupek policisté taktéž na hlavní scéně. 28letý návštěvník slovně urážel policistu v uniformě a i přes opakované výzvy svého chování nezanechal. Byl tedy předveden na policejní oddělení. Věc je řešena jako přestupky proti veřejnému pořádku a proti občanskému soužití.

 Kromě dvou uvedených přestupků nedošlo k žádnému většímu narušení veřejného pořádku.
Do opatření bylo nasazeno celkem 88 policistů a 4 policisté z Německa.
 
 
Teplice, 30. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem