Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Lavičky skončily ve vodní nádrži

Neznámý pachatel poškodil věci za necelých 30 000,-Kč.  

   V době mezi 22. až 23. červencem 2012 došlo v obci Třebusice na Kladensku k naházení věcí do místní vodní nádrže. Ve vodní nádrži skončilo 6 kusů betonových laviček, 1 kus odpadkového koše a kovová síťka z tenisového stolu, která byla před vhozením do nádrže ulomena ze stolu. Co vedlo dosud neznámého pachatele k tomuto trestnému činu poškození cizí věci je v současné době předmětem šetření. Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši necelých 30 000,-Kč.

24. července 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska 

Odcizení kabelu - dne 23.7.2012  bylo oznámeno na linku 158, že došlo k odcizení 4 km sdělovacího dvoulinkového kabelu. Tento kabel byl volně položený vedle tělesa na koleji a byl zcizen mezi železničními stanicemi  Brandýsek - Zákolany. Vzniklá škoda činí 28 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Požár plastových kontejnerů - v brzkých ranních hodinách dne 23.7.2012  dosud neznámý pachatel úmyslně zapálil 2 plastové kontejnery na papír a sklo v Kladně v Dlouhé ulici u dřevěného oplocení pozemku parcely. Způsobená škoda na ohořelém oplocení a kontejnerech je ve výši 24 500,-Kč. Policie případ šetří jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.

vytisknout  e-mailem