Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Lapka na sportovišti

Český Krumlov - Českokrumlovští policisté od sobotního dopoledne, kdy jim bylo nahlášeno vloupání do skříněk na sportovišti, pátrají po pachateli. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Zloděj mezi desátou a půl dvanáctou dopolední vypáčil skříňku v prostorách dámských šaten ve sportovním zařízení v Českém Krumlově a odcizil z ní klíčky od firemního vozidla. Stejným způsobem v prostorách pánských šaten odcizil pánskou peněženku s finanční hotovostí ve výši 5.000 Kč a 30 Euro, platební kartu, dvě karty k obchodním řetězcům, osobní doklady, průkazy do dopravních prostředků a mobilní telefon.

K poškození skříněk nedošlo. Celková škoda byla oběma poškozenými vyčíslena na 39.000 Kč.

Přivolaní policisté a kriminalistický technik ohledali místo činu, s poškozenými sepsali protokol o trestním oznámení a nyní případ šetří jako krádež a neoprávněné držení platební karty.

----------------------------------

Nezbývá, než rada na závěr: do skříněk nedávejte cenné věci, šperky, doklady, platební karty, elektroniku a podobně. Na sportoviště je s sebou vůbec neberte. Pokud je již u sebe máte, raději je uschovejte v recepci v bezpečnostní schránce, či je mějte neustále pod svým dohledem. 

 

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

 

 

vytisknout  e-mailem