Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Lanškrounsko o víkendu

Krádeže.. 

Vloupání do rodinného domku v Lanškrouně
Neznámý pachatel se o víkendu vloupal do jednoho rodinného domku v Lanškrouně, ve kterém pak poškodil skříňky a odcizil z nich několik věcí jako např. elektrickou kytaru nebo hodinky. Majiteli těchto věcí způsobil škodu téměř 15.000,-Kč a dopustil se přečinů krádeže a porušování domovní svobody. 

Krádež kola ze sklepní kóje
Ze sklepní kóje jednoho z bytových domů v Lanškrouně zmizelo dámské jízdní kolo. Sklepní kóje byla zamčená visacím zámkem, to ale pachatele od krádeže neodradilo. Způsobená škoda dosahuje částky 7.000,-Kč a pachatel se dopustil přečinů porušování domovní svobody a krádeže.

Krádež v prodejně oděvů
Do prodejny sportovních oděvů v Lanškrouně přišel v pátek odpoledne muž, který sice nic nezakoupil, ale z prázdnou neodešel. Odcizil totiž hned několik sportovních oděvů v celkové hodnotě bezmála 4.000,-Kč. Policisté získali popis muže a tak po pachateli přestupku proti majetku pátrají.

Další odcizené kolo
Žena si při cestě z práce všimla muže jedoucího na jejím jízdním kole. Kolo prý bezpečně poznala a tak neváhala za mužem jet. Muž samozřejmě tvrdil, že kolo od někoho zakoupil a tak žena odjela. Z kočárkárny domu, ve kterém žena bydlí, ale kolo skutečně zmizelo. Celou věc nyní prošetří policie.

Krádež lešení
Ze dvora statku z jedné obce na Lanškrounsku zmizelo lešení v celkové hodnotě 80.000,-Kč. Pachatel musel celé lešení demontovat a dokonce z něho nejdříve sundat dřevěné trámy, které úhledně srovnal na dvoře statku. Dopustil se přečinu krádeže a policisté po něm pátrají.

pprap. Zuzana Velebná, Lanškroun dne 1.8.2011

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem