Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Kyber konference

OLOMOUCKÝ KRAJ - Děti, mládež a rizika sociálních sítí 

Dne 5. dubna 2019 proběhla v aule budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje konference na téma „Děti, mládež a rizika sociální sítě“ určená primárně pro ředitele nebo metodiky prevence na základních školách.
Po úvodním slovu, kterým konferenci zahájil náměstek pro SKPV plk. Mgr. Radovan Vojta MBA, vystoupil se svým příspěvkem na téma „nevhodné chování dětí na sociálních sítích – oběti i pachatelé“ specialista na úseku kyberkriminality. Specialistky na úseku dětí a mládeže SKPV OOK se poté zaměřily na kazuistiky a právní pohled. Dále měli přítomní, kterých se zde sešlo bezmála osm desítek, možnost získat informace z problematiky rizikového chování dětí na sociálních sítích a dopadů na oběti i pachatele kyberkriminality, které prezentovala zástupkyně z Probační a mediační služby Přerov. Na závěr vystoupila se svým tématem „psychologický dopad na oběti kyberkriminality“ školní psycholožka.
Druhá část konference zaměřena na tutéž problematiku proběhne dne 23. dubna 2019, tato bude určena primárně pro zástupce ze středních škol.
kpt. Mg. Marta Vlachová
9. 4. 2019

Odkazy do noveho okna

Konference kyber

Konference kyber 

Detailní náhled

Konference kyber

Konference kyber 

Detailní náhled

Konference kyber

Konference kyber 

Detailní náhled

Konference kyber

Konference kyber 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem