Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kvůli kouření se pokusil znásilnit

Nejprve chtěl půjčit zapalovač, nakonec to skončilo pokusem znásilnění. Pomůžete s pátráním? 

Bylo osmého listopadu ráno, kdy poškozená vyrazila do školy poprvé svým vozem. Do té doby totiž jezdila za vzděláním pouze hromadnou dopravou. A jelikož to bylo poprvé, neodhadla, jak dlouho jí cesta bude trvat. To bylo důvodem, proč do své alma mater přijela o tři čtvrtě hodiny dříve, než potřebovala.

Tento nečekaný náskok pak chtěla dívka zužitkovat pro doplnění svého vzdělání. Proto zaparkovala své auto na parkovišti vzdělávacího zařízení v Praze 6 Suchdole a začala nahlížet do skript. Při tom zaznamenala, že po parkovišti několik minut přechází sem a tam pro ni neznámý muž. Nicméně mu nevěnovala větší pozornost. Avšak to pouze do té doby, než se z ničeho nic otevřely dveře spolujezdce jejího vozu.

Do nich se z ničeho nic naklonil zmiňovaný neznámý muž, který se doptával, zda dívka za volantem nemá zapalovač slovy „nemáš oheň?“. Dotazovaná odvětila, že nikoli, neboť je nekuřačka. V tu chvíli ale situace nabrala nečekané obrátky.

Hledaný muž sedl do vozu a začal dívku tahat za ruce a oblečení k sobě se slovy, „chci sex nebo mi aspoň vy...ř“. Napadená se vehementně bránila, kdy se jí nakonec podařilo dostat se z mužova sevření a nakonec i z auta. Muž ji ale následoval a také vystoupil, přičemž začal obcházet vůz.

Toho napadená využila, vlezla zpátky do auta a tam se uzamkla. V tu chvíli si muž zřejmě uvědomil, že se jeho šance na „cigáro“ nebo sex definitivně rozplynula. Proto na dívku v autě ještě chvíli něco gestikuloval, ale pak se otočil a vzal do zaječích.

Prošetřování této události si převzali do své kompetence kriminalisté šestého oddělení prvního policejního obvodu. Ti provedli pátrání po hledaném v okolí tamní univerzity, avšak bezvýsledně. Také provedli celou řadu dalších operativně pátracích úkonů a opatření, avšak ani ty neměly žádný výsledek.

Proto nyní kriminalisté prosí o pomoc širokou veřejnost. Pokud kdokoli muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 5. 12. 2017

Odkazy do noveho okna

1 foto neznámého pachatele (1)

1 foto neznámého pachatele (1) 

Detailní náhled

2 foto neznámého pachatele (2)

2 foto neznámého pachatele (2) 

Detailní náhled

3 foto neznámého pachatele (3)

3 foto neznámého pachatele (3) 

Detailní náhled

4 foto neznámého pachatele (4)

4 foto neznámého pachatele (4) 

Detailní náhled

5 foto neznámého pachatele (5)

5 foto neznámého pachatele (5) 

Detailní náhled

6 Identikit neznámého pachatele

6 Identikit neznámého pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem