Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Kurz sebeobrany pro seniory

Novojičínsko - V Kopřivnici probíhá kurz sebeobrany pro seniory. 

Projekt Města Kopřivnice, s cílem zvýšení pocitu většího bezpečí seniorů, je realizovaný odborem prevence města. Kurz sebeobrany je rozložen do deseti lekcí. Zájemci z řad seniorů se seznámí s bezpečnostní situací ve městě, získají informace o dostupných prostředcích ochrany vlastního majetku, života a zdraví, ale hlavně si osvojí návyky vhodné formy obrany před možnými útočníky.

Dne 27. září krátce po deváté hodině, byl zahájen kurz sebeobrany pro seniory ve městě Kopřivnice. Prvních 25 účastníků seniorského věku se zúčastnilo zahajovacího dne v zrcadlové třídě Základní školy dr. Milady Horákové v Kopřivnici.  Po úvodním slově místostarostky města Kopřivnice paní Bc. Dagmar Rysové a policistů ČR Územního odboru Nový Jičín, zahájil kurz metodický instruktor Pavel Němec. Názornými ukázkami s nácvikem sebeobrany navodil příjemnou atmosféru mezi zájemci a rozvinul diskuzi mezi účastníky.


Foto z úvodní lekce zde:     foto1        foto2        foto3       foto4

 

Info zde:

http://www.koprivnice.cz/index.php?tema=kurzy-sebeobrany-pro-seniory-zacnou-uz-v-zari&id=tiskove-zpravy-koprivnice&tz=637

 

Tiskový servis ze dne 27. září2011

por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí
 

vytisknout  e-mailem