Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kuriózně maskovaný lupič

TEPLICE - Lupič převlečen za dělníka, Statistika nehodovosti za březen, Podvedla banku.. 

Statistika nehodovosti za březen
V měsíci březnu se stalo v teplickém okrese celkem 84 dopravních nehod, u kterých asistovala Policie ČR. Žádný člověk při nich nezemřel, 3 osoby byly těžce zraněny a 15 lehce. Celková škoda vzniklá při nehodách se vyšplhala k 3 500 000,-Kč. U tří viníků dopravní nehody zjistili policisté přítomnost alkoholu v dechu. Nejčastější příčinou je již tradičně nesprávný způsob jízdy ve 48 případech, následuje nedání přednosti v jízdě ve 22 případech a nepřiměřená rychlost u 7 nehod. Z hlediska druhu komunikace se nejvíce bouralo na místních komunikacích, následují silnice 1. třídy. Mezi viníky nehod převažují řidiči motorových vozidel (75nehod), 2 nehody zavinili chodci a 5 nehod lesní či domácí zvěř.
 
Podvedla banku
Úvěrového podvodu se dopustila 24letá žena z Teplic. Ta požádala o poskytnutí úvěru na částku 250 000,- Kč. Při žádosti předložila potvrzení o zaměstnání v restauraci a výši příjmu. V tomto podniku však nikdy nepracovala. Na základě předložených dokladů poskytla banka úvěr ve výši 100 000,-Kč, kdy žena úvěr vyčerpala a nesplácí ho. Policejní komisař jí za tento skutek sdělil obvinění z úvěrového podvodu.
 
Kuriózně maskovaný lupič
Dne 24. března došlo k loupežnému přepadení Komerční banky v Krupce. Neznámý pachatel zde se zbraní v ruce požadoval po zaměstnankyni vydání peněz. Při loupeži byl kuriozně maskovaný, kdy byl oblečen v pracovní kombinéze a na hlavě měl helmu, ochranné brýle a respirační roušku. Občané by mohli poznat některou z věcí, kterou měl lupič na sobě, nebo tašku, kterou nesl v ruce a do níž uschoval peníze. Jakékoliv informace k případu přijmou policisté na lince 158.
 
 
krupka halakrupka hala
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
krupka krupka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teplice, 7. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem