Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kupoval kradené

ÚSTÍ NAD LABEM - Od zlodějů koupil kradené kolo. 

Policisté ze Severní Terasy ukončili ve zkráceném přípravném řízení příapa Podílnictví, kdy podezřelý 30letý muž v parku u obchodního domu zakoupil od dvou neustanovených mužů jízdní kolo zn. Gete. Koupil ho za částku 3 000 korun a to i přesto, že věděl, že se jedná o kolo kradené. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 4 let, zákaz činnosti, peněžitý trest nebo propadnutí věci.

Vloupání do bytu
Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který se průběhu dne vloupal do bytu v ulici Zálužanská. Byt prohledal a následně odcizil starožitnou vázu, LCD televizor, PC monitor, fotoaparát, dva historické nože a dámské boty. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 35 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 24.-25.11. v Neštěmicích v ulici Peškova došlo k odcizení vozidla Š-Octavia, šedé barvy, rz: 1AF 62-20. Majiteli tak vznikla škoda kolem 250 tisíc korun.

Kradli v DDM
Ústečtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ krádeže v Domě dětí a mládeže v centru města. Dva podezřelí muži (22,35) v průběhu dvou dnů využili doby, kdy se moc lidí v domě nevyskytovalo a z jedné z místností odcizili 11 LCD monitorů v hodnotě koelm 26 tisíc korun. Starší z mužů byl pro obdobnou trestnou činnost v minulosti již odsouzen. V současné době jim hrozí trest odnětí svobody do výše 2 let.

Zloděj okradl spícího
Včera ve večerních hodinách okradl neznámý zloděj spícího muže ve vlaku. Poškozený si při cestě vlakem na chvíli zdřímnul a toho hned využil zloděj a odcizil mu sportovní tašku s věcmi, peněženkou a platebními kartami. Spícímu tak vznikla škoda kolem 5 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 26.11.2010

vytisknout  e-mailem