Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kriminalisté z Rakovníka pátrají po pětačtyřicetileté ženě

Žena je pohřešovaná již od soboty 17. listopadu 2012. Pomozte ji najít! 

Pohřešovaná MARUŠÁKOVÁ IvanaPohřešovaná MARUŠÁKOVÁ Ivana

Pátrání po osobě
 
      Policisté z oddělení obecné kriminality, Územního odboru Rakovník, pátrají po pohřešované osobě:
 
 IVANA MARUŠÁKOVÁ, nar. 13. září 1967,
                                                       trv. bytem Olešná, okres Rakovník
 
            Žena dne 17. listopadu 2012, byla ve večerních hodinách na srazu žáků ZŠ v Rakovníku. Tento sraz se konal v restauračním zařízení Černý Orel, na Husové náměstí v Rakovníku. Kriminalisté dosavadním šetřením zjistili, že žena z tohoto srazu odcházela okolo 17:15 hodin. Krátce nato byla kamerovým záznamem viděna v ulici Pražská a to okolo 17:40 hodiny. Další poznatky vedou kriminalisty do hlavního města Prahy. Není totiž vyloučeno, že žena ještě tentýž večer nasedla do autobusu ve směru na Prahu. V současné době je mobilní telefon ženy nedostupný. Pohřešování své ženy oznámil její manžel.
      Byla provedena šetření k případnému výskyty pohřešované. Kriminalisté nezjistili žádné informace k tomu, kde by se mohla nacházet a to ani od kolegů z práce, známých, rodinných příslušníků a ani kontrolou ve zdravotnických zařízení a podobných institucí.
 
            Popis osoby: zdánlivé stáří 35-40 let, výška 162-166 cm, hubené postavy, blond dlouhé melírované vlasy. V době návštěvy restaurace Černý Orel, měla žena na sobě, šedivý svetr s dlouhým rukávem, výstřih do tvaru V, dále vínové tričko, na sobě poté měla červenou zimní bundu s bílými pruhy na ramenou a boty s kalhoty nezjištěné barvy. 
            Kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované Marušákové Ivaně. Veškeré informace, které by občané měli k případu nebo pokud viděli pohřešovanou či vědí, kde se nachází, aby tyto poskytli na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na telefon služby kriminální policie v Rakovníku 725 024 211. Kriminalisté děkují za jakékoliv informace vedoucí k nalezení ženy.
          
 
nprap. Jana Žáčková
20. listopadu 2012
 
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem