Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kriminalisté pátrají po svědkovi nehody

CHEBSKO – Volejte na linku 158. 

AKTUALIZACE 24. 7. 2020: Hledaný svěděk se policistům během včerejšího dne sám přihlásil. 

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v nočních hodinách 23. února letošního roku, v ulici Pekařská v Chebu (psali jsme zde). 
 
Tehdy měla v nočních hodinách řidička osobního automobilu značky Mercedes jet ve směru jízdy z ulice Pražská do ulice Pekařská, kde zřejmě nezvládla řízení, narazila přední částí automobilu do vchodu restauračního zařízení a tím měla poničit vchodové dveře, zdivo a zároveň mělo dojít ke zranění několika návštěvníků zařízení. Po příjezdu policistů se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,73 a 1,77 promile.
 
Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, zejména muže ve věku přibližně pětatřiceti let, který krátce po nehodě zastavil vozidlem BMW X5 stříbrné barvy u restauračního zařízení, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
23. 7. 2020

vytisknout  e-mailem