Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté hledají svědky loupeže

České Budějovice – Neznámá agresorka přepadla dnes časně ráno obsluhu herna- baru na Lidické ulici v Českých Budějovicích.  

policie-znak.jpg
Neznámá pachatelka přepadla dnes v době kolem 02:45 hodin obsluhu herna-baru na Lidické ulici v Českých Budějovicích. Pod pohrůžkou užití bezprostředního násilí si následně na pracovnici herny vymohla několikatisícovou hotovost. Přepadení se naštěstí obešlo bez zranění.
Podle dosavadních informací byla pachatelka cca 165 cm vysoké, hubené postavy, v době incidentu měla na sobě šedivou mikinu s kapucí, modré riflové kalhoty a zimní boty – kozačky. Mluvila plynně česky bez přízvuku.
Kriminalisté se obrací na občany, kteří by mohli jakoukoli informací přispět ke zjištění totožnosti pachatelky tohoto násilného trestného činu. Možná někdo místy, kde k loupeži došlo, procházel či projížděl a mohl pachatelku spatřit před přepadením či po něm. Jakékoliv poznatky k případu je možné oznámit na lince 158. Za poskytnuté informace předem děkujeme.
Případ šetří kriminalisté pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. Nový trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody v délce trvání dvou až deseti let.

nprap. Regina Tupá,piscb@mvcr.cz
18. března 2013

 

vytisknout  e-mailem