Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Kriminalisté dopadli distributorku drog

JIHLAVSKO: Žena je obviněna z trestného činu 

Kriminalisté jihlavského územního odboru objasnili trestnou činnost ženy, která prodávala dalším lidem pervitin. Distributorku zadrželi, skončila v policejní cele a čelí obvinění z trestného činu. Za drogovou trestnou činnost hrozí ženě až pětiletý pobyt za mřížemi. 

Dopadnout ženu se kriminalistům podařilo na základě šetření. Minulý týden ji zadrželi v obci u Jihlavy, kde v současné době pobývá. Žena důvodně podezřelá ze spáchání trestného činu směřovala na policejní oddělení. Policejní komisař zahájil její trestní stíhání. „Devětadvacetiletá žena byla obviněna z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ řekl mjr. Bc. Josef Dufek, DiS., zástupce vedoucího oddělení obecné kriminality. Obviněná žena byla v minulosti již trestána, sama je uživatelkou drog.   

Žena je obviněna z toho, že nejméně od jara distribuovala na různých místech Jihlavy a jejího okolí dalším lidem pervitin. Drogy si obstarávala, přechovávala a prodávala. Pervitin poskytla zájemcům v desítkách případů. 

Po provedení všech nezbytných úkonů kriminalisté obviněnou ženu ze zadržení propustili a je stíhána na svobodě. Případ kriminalisté dále vyšetřují.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
13. prosince 2022

vytisknout  e-mailem