Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kriminalisté dopadli a obvinili 44letého muže z distribuce drog

MLADOBOLESLAVSKO - Nyní je muž umístěn ve vazební věznici, kde vyčká do vynesení rozsudku 

Další dealer a výrobce drog skončil "za mřížemi", a to díky dobré práci mladoboleslavských policistů. Čtyřiačtyřicetiletého muže z Mladé Boleslavi kriminalisté 15. prosince 2021 obvinili ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Nejméně od června 2019 až do doby zadržení dne 15. prosince 2021 měl tento muž na území města Mladá Boleslav nejméně v 60 případech prodávat nebo poskytovat dalším uživatelům drogu- pervitin, a to i přes to, že byl za obdobnou trestnou činnost v předchozích 3 letech pravomocně odsouzen a v minulosti 11krát soudně trestán, mimo jiné i za drogovou trestnou činnost.

Policisté dále zjistili, že 44letý muž má drogy nejen prodávat a distribuovat dál, ale i vyrábět v Nádražní ulici v obci Čejetičky.
Tam policisté provedli domovní prohlídku, při které nalezli předměty určené k výrobě drog, a to především varné sklo, elektrický vařič, trychtýře, digitální váhy a chemikálie, které se používají při vaření drogy. 

V současné době je muž umístěn ve vazební věznici a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na 10 let.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
22. prosince 2021

vytisknout  e-mailem