Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Na baterku šli s krumpáčem; Krádež kola; Krádež kabelů veřejného osvětlení 

Na baterku šli s krumpáčem
Ústečtí policisté v sobotu kolem čtvrté hodiny ráno zadrželi poblíž ulice Jateční dva muže (23,25). Tito muži v současné době jsou ve zkráceném přípravném řízení podezřelí z trestného činu Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení a Krádeže. Krátce předtím se totiž za pomocí krumpáče a sekyry, které měli v době zadržení u sebe, vloupali do semaforové soupravy a pokusili se odcizit baterii. Za uvedené jednání pachatelům, v případě odsouzení, hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež kola
Ústečtí policisté šetří případ krádeže horského kola v hodnotě 150 tisíc korun. Dosud neznámý pachatel se průběhu dne vloupal do uzavřených prostor v mezipatře panelového domu v ulici Ořechová, kde odcizil horské kolo zn. Scott, černo-zelené barvy.
V případě, že máte jakoukoliv informaci k pachateli nebo k tomu, kde by se kolo mohlo nacházet, tak jí prosím poskytněte policistům na lince 158.

Krádež kabelů veřejného osvětlení
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci z 26.-27.7. v ulici Bělehradská odcizil 2 kusy 25 metrových kabelů a jeden kabel ještě poškodil. Pachatel kabely odcizil tak, že u sloupů veřejného osvětlení provedl několik výkopů. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 19 tisíc korun.

Ústí nad Labem 1. sprna 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem