Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež telefonu, vloupání do garáže a řidič, který neměl usednout za volant 

Zloděj vytrhnul poškozenému telefon z ruky
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v sobotu ve večerních hodinách v ulici Hrnčířská okradl 21letého mladíka. V nestřeženém okamžiku k němu přišel a vytrhnul mu z ruky mobilní telefon. Než se poškozený stačil vzpamatovat, tak byl pachatel pryč. Poškozený přišel o telefon v hodnotě kolem 10 tisíc korun.

Policisté objasnili vloupání do garáže
Ústečtí policisté vypátrali pachatele, který se v polovině měsíce července vloupal do garáže v centru města. Z této garáže následně odcizil motokolo v hodnotě kolem 6 tisíc korun. V současné době v přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Usedl za volant i přes zákaz
Střekovští policisté v neděli krátce před jedenáctou hodinou v noci v ulici Děčínská kontrolovali 26letého řidiče vozidla VW Passat. Při této kontrole řidič nepředložil patřičné doklady, kdy policisté v dostupných evidencích zjistili, že má do února příštího roku vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Svým jednáním se tak dopustil trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Ústí nad Labem 7. září 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem