Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Distributor ve vazbě, krádež koloběžky a krádež věcí z vozidla 

Distributor skončil ve vazbě
Ústeckým kriminalistům se podařilo dopadnout 53letého distributora a výrobce pervitinu. Policejní komisař tomuto muži sdělil obvinění z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, Porušování domovní svobody a Nebezpečného vyhrožování. Obviněný ve stovkách případů v pronajatém bytě v centru města vyráběl a následně distribuoval pervitin. Rovněž v jednom z případů vyhrožoval s nožem v ruce svému pronajímateli. Na obviněného byl podán návrh na vazbu, který soudce akceptoval a obviněný muž byl eskortován do vazební věznice. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Krádež elektrické koloběžky
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který v průběhu minulého týdne vnikl na pozemek domu a odcizil elektrickou koloběžku zn. Ecowheel v hodnotě kolem 29 tisíc korun.

Krádež věcí z vozidla
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci z v 18.-19.9. v ulici Dostojevského vnikl do vozidla. Z tohoto vozidla následně odcizil bourací kladivo a příslušenství. Předběžně vyčíslená škoda se pohybuje kolem 16 tisíc korun.

Ústí nad Labem 20. září 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem