Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do domku s nářadím; Odcizení věcí z domu v rekonstrukci; Krádež elektřiny 

Zloděj se vloupal do domku s nářadím
Chlumeckým policistům se podařilo objasnit případ vloupání do zahradního domku v obci Chabařovice. Podezřelý 22letý muž se v říjnu letošního roku vloupal v zahradní kolonii U Křížku, kde následně ze zahradního domu odcizil motorovou pilu, dvě akuvrtačky s nabíječkami a rybářské vybavení. Pravděpodobně se chystal odcizit i věci z obytné části chatky, ale pouze poškodil dveře. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 23 tisíc korun.

Odcizení věcí z domu v rekonstrukci
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který vnikl do domu v rekonstrukci nezajištěným oknem ve sklepním prostoru. Z domu po prohledání odcizil úhlovou brusku, vrtací kladivo a prodlužovací kabely. Způsobená škoda se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Krádež elektřiny
Policejní komisař sdělil obvinění 27letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný v nepravidelných intervalech v průběhu zhruba dvou let bez řádně uzavřené smlouvy o dodávce elektřiny a bez přiděleného řádně osazeného elektroměru odebíral elektřinu. Poškozené společnosti tak vznikla škoda kolem 98 tisíc korun, za což obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Ústí nad Labem 15. prosince 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem