Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Kradl věci z aut; Vloupání do sklepa a další zprávy. 

Kradl věci z aut

     Sdělení podezření z přečinu krádeže předali policisté 29letému recidivistovi, který odcizil příslušenství z aut. Po druhé hodině v noci přijel svým autem do Trnovan, kde ze dvou zaparkovaných vozidel ukradl přední stěrače, z dalšího auta pak strhl nápis S-LINE. Věci si schovával do svého vozu, v dalších krádežích mu zabránila hlídka teplických strážníků, kteří muže na místě zadrželi a předali policistům. V minulosti třikrát odsouzený lapka způsobil škodu přes čtyři tisíce korun, na soud bude čekat na svobodě.

Vloupání do sklepa

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích odcizil jízdní kolo. Zloděj vnikl do suterénu činžovního domu a ze sklepní kóje ukradl dvě jízdní kola, brašnu s nářadím a další věci, celkem způsobil škodu přes 25 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, pachateli hrozí v případě dopadení až tříleté vězení.

Krádeže na ubytovnách

     Z přečinu krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který v Novosedlicích vnikl otevřeným oknem do pokoje na ubytovně. Z místnosti, kde spal poškozený, odcizil peněženku s finanční hotovostí, muž přišel o téměř devět tisíc korun.

     Neznámý zloděj kradl také na ubytovně v Bílině, kde rozbil okno a vnikl do pokoje, uvnitř odcizil televizor a peníze, celková škoda přesáhla částku dvacet tisíc korun.

Zmizela elektrocentrála

     Škodu ve výši čtyřicet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který u Chotějovic odcizil ze staveniště elektrocentrálu. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po centrále i pachateli, kterému hrozí až dva roky za mřížemi, intenzivně pátrají.

3. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem