Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Řídil i přes zákaz; Vykradená garáž; Zloděj nebyl úspěšný. 

Řídil i přes zákaz

     Až na dva roky může poslat soudce zpátky do vězení 35letého muže, kterého policisté v úterý večer kontrolovali v Trnovanech za volantem osobního auta. Přestože byl teprve před dvěma měsíci propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za krádeže a porušování zákazu řízení, opět nerespektoval uložený tříletý trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Policisté muže ignorujícího zákony zadrželi a ve lhůtě 48 hodin ho eskortují k soudci, který rozhodne o druhu a výši trestu.

Vykradená garáž

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se v Teplicích vloupal do garáže. Podle poškozeného si odnesl dvě elektrické koloběžky a dvě jízdní kola, škoda byla vyčíslena na více jak 53 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí v případě dopadení až osmileté vězení, intenzivně pátrají.

Zloděj nebyl úspěšný

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích pokusil vykrást prodejnu s elektronikou. Zloděj chtěl vypáčit okno, do objektu se mu ale nepodařilo dostat a z místa činu odešel s prázdnou. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže ve stadiu pokusu, pachateli hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

10. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem