Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Ukradl čokolády; Řídil se zákazem; Auto není trezor. 

Ukradl čokolády

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 41letému recidivistovi, který kradl v teplickém supermarketu. Na prodejní ploše odcizil pět čokolád, které si strčil do náprsní kapsy a poté prošel přes pokladnu, aniž by za zboží zaplatil. Lapku ale chytila ostraha prodejny a předala ho přivolaným policistům, následně byl obviněn ze zločinu krádeže a po provedení všech nezbytných úkonů propuštěn na svobodu.

Řídil se zákazem

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 41letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má ústeckým soudem uložen trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel.

     Policejní hlídka ho ve středu odpoledne zastavila v Dubí, muž, který nesmí řídit až do roku 2022, skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu, za který mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Auto není trezor

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se včera odpoledne na Cínovci vloupal do zaparkovaného auta. Odnesl si pánskou tašku a dámskou kabelku, poškození přišli o peněženky, platební karty, finanční hotovost a osobní doklady.  Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže a přečin neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, zloději hrozí v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

7. ledna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem