Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Zloděj tabletu dopaden; Hledáme svědky nehod... 

Zloděj tabletu dopaden

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 21letý muž, který je podezřelý, že v Teplicích ukradl minulý měsíc tablet. V herně využil nepřítomnosti obsluhy a z barového pultu odcizil odložený tablet v hodnotě tři tisíce korun, se kterým následně odešel a prodal ho na ulici. Policisté ustanovili totožnost podezřelého, který se u výslechu ke krádeži přiznal, v případě uznání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 8:15 do 10:15 hodin dne 10. srpna 2020 v Krupce, ul. 1. máje u č. p. 57. Nezjištěný řidič měl poškodit zaparkované vozidlo Volkswagen Polo a z místa ujet, aniž by splnil zákonem stanovenou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

     K další dopravní nehodě mělo dojít od 17:00 hodin dne 11. srpna do 15:00 hodin dne 13. srpna 2020 v Teplicích, ul. Opavská u č. p. 2625, kde neznámý řidič poškodil zaparkované vozidlo Škoda a z místa ujel. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Odcizené zavlažování

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Oseku vnikl na sportoviště, kde odcizil pojezdové zavlažování trávníku. Škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dvouleté vězení.

Ukradené kolo

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který v Proboštově ukradl horské kolo. Zloděj vnikl na dvůr činžovního domu, kde odcizil bicykl v hodnotě devět tisíc korun, policisté nyní po ukradeném kole i zloději, kterému hrozí až dva roky za mřížemi, pátrají.

17. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem