Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Zákaz řízení nerespektuje; Ze sloupů zmizel kabel... 

Zákaz řízení nerespektuje

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 34letý muž, kterého v Teplicích zastavila policejní hlídka. Při lustraci policisté zjistili, že si sedl za volant, i když má litoměřickým městským úřadem uložen dvouletý zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Pokud případ skončí u soudu, hrozí muži až dva roky za mřížemi.

Ze sloupů zmizel kabel

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který na železniční trati mezi Jeníkovem a Duchcovem odcizil ze sloupů asi dvacet metrů měděného kabelu trakčního vedení. Škoda byla vyčíslena na čtyřiačtyřicet tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí zloději až osmiletý trest odnětí svobody.

Z kabelky někdo ukradl peněženku

     Z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který ze společenské místnosti obytného objektu v Teplicích  odcizil z odložené kabelky peněženku a penál. Poškozená přišla o osobní doklady, finanční hotovost a platební kartu, celkem škodu vyčíslila na téměř sedm tisíc korun. Pokud se podaří ustanovit totožnost zloděje, hrozí mu až dvouleté vězení.

4. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem