Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Mladík nezvládl řízení; Vykradený dům a další zprávy. 

Mladík nezvládl řízení

     Policisté v uplynulých dnech sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 19letému mladíkovi, který začátkem listopadu boural v Krupce. Muž v prudkém klesání nezvládl rychlost vozidla, dostal smyk a narazil do auta zaparkovaného po pravé straně komunikace. Při nehodě došlo ke zranění spolujezdce ve vozidle, řidič z místa utekl. Po více jak hodině se měl vrátit na místo nehody, policisté mu naměřili přes jedno promile alkoholu v dechu.

     Pokud případ skončí u soudu, při rozhodování o vině a druhu trestu bude zřejmě přihlédnuto i k tomu, že mladík není držitelem řidičského oprávnění, auto nemělo platnou technickou kontrolu a navíc nebylo v rozporu se zákonem pojištěné, řidiči hrozí v případě odsouzení až tříleté vězení.

Vykradený dům

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do neobydleného rodinného domu. Odnesl si televizor a další věci v celkové hodnotě šest tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže.

Auto není trezor

     Navigaci a auto kameru odcizil dosud neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného vozidla. Do auta se dostal po rozbití bočního okna, majiteli způsobil škodu asi pět tisíc korun. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po odcizených věcech i pachateli pátrají.

Vloupání do restaurace

     Dvě lahve alkoholu v celkové hodnotě osmnáct set korun odcizil dosud neznámý zloděj, který se v Teplicích vloupal do restaurace. Kromě značkového pití nic neukradl, škoda na rozbitých vstupních dveřích zatím nebyla vyčíslena. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro zločin krádeže a po zloději, kterému hrozí v krajním případě až osmileté vězení, pátrají.

8. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem