Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Řídil i přes zákazy; Vloupání do benzínek a další zprávy. 

Řídil i přes zákazy

     Ani čtyři uložené tresty spočívající v zákazu řízení motorových vozidel nezabránily 30letému muži, aby si sedl za volant. V noci z pondělí na úterý ho v katastru Chotějovic zastavili policisté z oddělení hlídkové služby, při lustraci zjistili, že mu soudy v Teplicích a Mostě a úřady v Bílině a Praze opakovaně zakázaly řídit. Za ignorování zákazů si „vysloužil“ sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu hrozí až dvouleté vězení.

Vloupání do benzínek

     Hned dvě benzínové čerpací stanice na Teplicku navštívil během noci z pondělí na úterý neznámý zloděj. Před půlnocí rozbil pachatel okno u kanceláře, kterou prohledal, nenašel ale nic cenného. K dalšímu vloupání došlo kolem čtvrté hodiny ranní, v tomto případě si lapka odnesl z benzínky několik krabiček cigaret. V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, policisté se budou zabývat i verzí, že má obě vloupání stejný pachatel, kterému v případě dopadení hrozí až osmileté vězení.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Bílině vnikl na oplocený pozemek, kde se následně vloupal do zaparkovaného užitkového vozidla. Odnesl si bezdrátové handsfree a doklady k autu, celková škoda byla vyčíslena na třináct tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se zodpovídat z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Odcizené kolo

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do sklepní kóje. Odcizil z ní horské kolo v hodnotě pět tisíc korun, s ohledem na spáchání činu v době nouzového stavu hrozí zloději v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

23. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem