Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Recidivista zase kradl; Krádež nářadí a další zprávy. 

Recidivista zase kradl

     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 38letému muži, který v krupském marketu odcizil dvě předplacené SIM karty. Z prodejny pak odešel bez zaplacení, neunikl ale pozornosti pracovníka ostrahy, který ho chytil a lapku předal přivolaným policistům. V minulosti 14krát odsouzenému muži hrozí v případě odsouzení v krajním případě až tříletý trest odnětí svobody.

Krádež nářadí

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se na Cínovci vloupal do transportního kontejneru. Odcizil z něj ruční zednické náčiní, vrtačku a prodlužovací kabel. Celková škoda byla vyčíslena na 19 tisíc korun, po pachateli i odcizených věcech policisté pátrají.

Odcizená kola

     Škodu přes 14 tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který v Bílině vnikl do komory u bytu v panelovém domě. Odcizil z ní dvě jízdní kola, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do restaurace

     Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který se v Teplicích vloupal do restaurace. Odnesl si finanční hotovost, elektrické ruční nářadí a alkohol. Škoda zatím nebyla přesně vyčíslena, ale přesáhne deset tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

27. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem