Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Zneužila cizí kartu; Odcizené kolo; Vykradená stavební buňka. 

Zneužila cizí kartu

     Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelá 22letá žena, která měla okrást poškozeného muže o 49 tisíc korun. V polovině června úmyslně nevrátila poškozenému jeho platební kartu, se kterou společně vybírali peníze, kde viděla, jak zadává PIN.

     Následně měla s pomocí mužovy karty provést pět neoprávněných platebních transakcí, třikrát zaplatila za cigarety a ve dvou případech vybrala z účtu poškozeného po dvaceti tisících. Pokud případ skončí u soudu a žena bude uznána vinnou, hrozí jí až dvouletý trest odnětí svobody.

Odcizené kolo

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do suterénu činžovního domu. Ze sklepní kóje pak odcizil horské kolo v hodnotě dvanáct tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradená stavební buňka

     Až dva roky vězení hrozí neznámému zloději, který se v Duchcově pokusil vloupat do stavební buňky. Nepodařilo se mu ale překonat zabezpečení dveří, zato u vedle stojící buňky byl úspěšný a odnesl si kanystry s benzínem a ruční nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na necelých šest tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže.

2. září 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem