Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Litoměřicka

LITOMĚŘICE - Vloupání do nákladního vozidla, krádež vozidla a opilý řidič za volantem 

Vloupání do nákladního vozidla
Lovosičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci na odstavné ploše u polní cesty u obce Eváň vloupal do zaparkovaného nákladního vozidla. Z tohoto vozidla následně odcizil uložené kanystry s naftou a fridexem, gumáky, hever a z nádrže odsál cca 100 litrů nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 12 tisíc korun.

Krádež vozidla
Litoměřičtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které zmizelo v průběhu zhruba týdne v době od 3.-11.9. v obci Trnovany části Podviní. Jedná se o vozidlo Škoda Fabie, modré barvy a rz: 7U6 44-70. Majiteli vznikla škoda kolem 84 tisíc korun.

Opilý řidič za volantem
Policejní hlídka v sobotu kolem sedmé hodiny večer v ulici Lakavecká na místní benzínce kontrolovali 42letého řidiče vozidla Škoda Fabie. JIž z prvotní komunikace bylo zřejmé, že řidič před jízdou pil alkohol. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce, která byla pozitivní s naměřenou hodnotou 2,58 promile. Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a eskortovali na policejní služebnu. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Litoměřice 13. září 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem