Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Litoměřicka

LITOMĚŘICE - Další opilec sedl za volant, vloupání do přístřešku a rekreační chaty. 

Opilec za volantem
Lovosičtí policisté krátce před desátou hodinou večer kontrolovali v obci Vrbičany 60letého řidiče vozidla Ford Mondeo. Již při prvotní komunikaci policistů s řidičem bylo zřejmé, že řidič před jízdou pil alkohol. Při dechové zkoušce nadýchal 2,46 promile. Řidiči byla zakázána další jízda a byl převezen na policejní služebnu. V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Krádež věcí z přístřešku domu
Roudničtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu minulého týdne po přestřižení oplocení vnikl na pozemek v obci Bříza. Z přístřešku umístěného na tomto pozemku následně odcizil čtyřkolku zn. ATV BigHummer 250 cm černé barvy, vibrační desku zn. Wacker a jízdní kolo. Majiteli tímto jednáním způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.

Vloupání do chaty
Litoměřičtí policisté pátrají po pachateli, který se v době od 12.-21.12. v obci Žitenice vloupal do celoročně obývané chaty. Po prohledání z této chaty odcizil elektrické a ruční nářadí, věci na kemping, kosmetiku, potraviny a další věci, které se uvnitř nacházely. Vše, co mohl odnést, tak odnesl. Navíc při vloupání poškodil i vchodové dveře. Majiteli způsobil škodu kolem 50 tisíc korun.

Policisté v zimních měsících, kdy jsou zahrádkářské kolonie a chaty opuštěné, v rámci běžného výkonu služby do těchto oblastí nepravidelně zajíždějí a provádí kontroly těchto objektů.

Litoměřice 22. prosince 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem