Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Litoměřicka

LITOMĚRICKO - Litoměřičtí policisté evidují případy vloupání do sklepních kójí. 

Litoměřičtí policisté v posledních dnech zaznamenali několik případů vloupání do sklepních kójí nebo společných prostor v panelových domech, kde pachatel pak následně odcizil jízdní horská kola a další drobnosti.
Posledních případem je případ vloupání do sklepních prostor v ulici Čsl. Armády v Litoměřicích. Zde pachatel ze sklepní kóje odcizil majiteli horské kolo zn. Author Agang a plastový kufr s akuvrtačkou zn. Makita. Tímto jednáním majiteli způsobil škodu kolem 28 tisíc korun.
V případě, že si všimnete pohybu cizí osoby po domě, tak jí věnujte pozornost a třeba se jen zeptejte, zda někoho nehledá nebo něco nepotřebuje. Zamykejte vstupní prostory do domu!

Opilec za volantem
Ve čtvrtek 9.4. v 17:35 hodin litoměřičtí dopravní policisté šetřili nehodu, ke které došlo při odbočování do ulice Švermova. Osmadvacetiletý řidič vozidla Škoda Fabie pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel mimo komunikaci na chodník, kde narazil do budovy domu. Při příjezdu policistů na místo se řidič podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,84 promile. Řidič byl zadržen a eskortován do policejní cely. Řidič rovněž na místě policistům nepředložil potřebné doklady. Následnou lustrací bylo zjištěno, že platnost řidičského průkazu tohoto řidiče skončila v červnu loňského roku. V tuto chvíli je muž podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ústí nad Labem 14. dubna2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem