Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Litoměřicka

LITOMĚŘICE - Vloupání na střelnici, krádež jízdního kola a krádež v obchodě 

Vloupání na střelnici
Roudničtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v průběhu dvou dnů 2.-4.9. vloupal do prostor Střeleckého sportovního klubu. Z těchto prostor následně odcizil vrhací zařízení keramických holubů pro sportovní brokovou střelbu. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 11 tisíc korun.

Krádež jízdního kola
Litoměřičtí policisté šetří případ krádeže jízdního kola, kdy dosud neznámý pachatel v ulici Pokratická vnikl do sklepních prostor a odcizil jízdní kolo zn. BTWIN, černé barvy, v hodnotě kolem 4 tisíc korun.

Krádež v prodejně
Litoměřičtí policisté šetří případ krádeže v prodejně se sportovním zbožím. Třicetiletá žena dne 4. září v odpoledních hodinách v prostoru prodejny odcizila dvě dámské bundy a jednu pánskou bundu. Vzhledem k tomu, že si jejího chování všimli zaměstnanci prodejny a zalarmovali policii, tak byla tato žena i s odcizeným zbožím zadržena na Tyršově mostě. Policisté zboží zajistili a vrátili na prodejnu. Při vyhodnocování záznamů ovšem zjistili, že toto nebyla její první krádež. Dne 1.9. v té samé prodejně odcizila rovněž několik bund a bez zaplacení prošla přes pokladny. Žena tímto způsobem „nakoupila“ za 13 544 korun. Vzhledem k tomu, že to není její první počin a v minulosti byla již za obdobnou trestnou činnost odsouzena, tak jí v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Litoměřice 6. září 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem