Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Řídila pod vlivem alkoholu; Krádež nářadí; Vykradený kiosek... 

Řídila pod vlivem alkoholu

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 22letá žena, kterou začátkem týdne zastavila v Děčíně policejní hlídka. Řidička vykazovala známky ovlivnění alkoholem, což potvrdila i dechová zkouška, policisté jí naměřili přes 1,8 promile alkoholu v dechu. Pokud případ skončí u soudu a bude uznána vinnou, hrozí jí v krajním případě až roční trest odnětí svobody.

Krádež nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Jiřetíně pod Jedlovou vloupal do nemovitosti, kde odcizil vysokotlaký čistič. Vloupal se i do skladu, ze kterého zmizely nabíječky, baterie, motorová pila a větší množství elektrického ručního nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na téměř sto tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouletý pobyt za mřížemi.

Vykradený kiosek

     Kiosek v Děčíně se stal terčem zájmu neznámého zloděje, který po překonání zámku vnikl dovnitř a odcizil výčepní chladící zařízení. Majitel vyčíslil škodu na patnáct tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po zloději i odcizeném zařízení pátrají.

Vloupání do kůlny

     Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který se v Dolní Poustevně vloupal do kůlny, ze které odcizil dvě nová plastová okna, sadu nářadí a další věci. Z auta zaparkovaného na pozemku pak ukradl akumulátor, škoda byla vyčíslena na více jak sedm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

20. května 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem