Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Odcizení světel z vozidla; Řídil pod vlivem alkoholu; Vypátrané odcizené vozidlo... 

Odcizení světel z vozidla
    
Policisté z České Kamenice pátrají po neznámém pachateli, který pravděpodobně v noci ze středy 18. května na čtvrtek 19. května v katastru obce Kytlice odcizil ze zaparkovaného vozidla dva přední světlomety. Při krádeži také poškodil přední část vozu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 180 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádež a poškození cizí věci.  Po neznámém pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

Řídil pod vlivem alkoholu
     
Policisté z Velkého Šenova  tento týden ve středu krátce před půlnocí zastavili v Dolní Poustevně na ulici Sadová při dopravní kontrole 28letého muže, který řídil osobní motorové vozidlo.  Řidič vykazoval známky požití alkoholu. Na výzvu policistů se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem 1,9 promile alkoholu v dechu. Muži byla zakázána další jízda. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vypátrané odcizené vozidlo
    
Policistům z obvodního oddělení Velký Šenov se  podařilo vyhledávací činností související s kontrolou motorových vozidel a osob v Dolní Poustevně vypátrat motorové vozidlo tovární značky Škoda Octavia. Lustrací policisté zjistili, že po vozidle bylo vyhlášeno 12. května celostátní pátrání z důvodu jeho odcizení v okrese Semily. Vozidlo bylo zajištěno a v současné době probíhá jeho předání majiteli.

Děčín 20. května 2022
prap. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
 

vytisknout  e-mailem