Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Úvěr nesplácí; Vykradená garáž; Pokus krádeže. 

Úvěr nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu se bude zodpovídat 35letý muž, který uzavřel smlouvu o půjčce na nákup elektroniky v hodnotě přes osm a půl tisíc korun. Při uzavírání smlouvy uvedl hrubě zkreslené údaje o svém příjmu a finančních závazcích, dohodnuté splátky navíc vůbec nehradí. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu až dvouletý pobyt ve vězení.

Vykradená garáž

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který v Dolním Podluží vykradl garáž. Po překonání zámku vnikl v době nouzového stavu do garáže u rodinného domu, odkud podle trestního oznámení odcizil sekačku na trávu, vysokotlaký čistič a různé elektrické ruční nářadí, celková škoda byla vyčíslena na téměř 21 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody a po zloději i odcizených věcech pátrají.

Pokus krádeže

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který chtěl v obci Jílové vykrást kůlnu. V zahradní kolonii poškodil vstupní dveře do kůlny, do které ale nakonec nevnikl, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže ve stadiu pokusu.


 

27. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem