Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Vykradený byt; Do chatky se nedostal; Zmizela nafta i nářadí. 

Vykradený byt

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody se bude zodpovídat 30letý muž, který se v Děčíně vloupal do cizího bytu. Podle závěrů vyšetřování měl koncem července za pomoci šroubováku překonat vchodové dveře a z bytu následně odcizit různé věci v hodnotě přes osm tisíc korun. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu v krajním případě až tříletý trest odnětí svobody.

Do chatky se nedostal

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Jílovém pokusil vloupat do zahradní chatky. Zloděj v zahrádkářské kolonii překonal oplocení pozemku a následně se pokusil vypáčit dveře do suterénu chatky. To se mu ale nepodařilo a z místa činu odešel s prázdnou. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže ve stadiu pokusu, pachateli hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Zmizela nafta i nářadí

     Škodu přes třicet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v Krásné Lípě odčerpal ze zaparkovaného lesního stroje čtyřicet titrů nafty. K tomu ještě ze schránek na stroji odcizil různé nářadí, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až dva roky za mřížemi, pátrají.

7. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem