Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Krádež oblečení objasněna; Přepravky zůstaly na zahradě... 

Krádež oblečení objasněna

     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 44leté ženě, která ve Varnsdorfu ukradla oblečení. V polovině května odcizila ze sušárny domu několik riflí, trička, teplákové soupravy a dámskou bundu, celková hodnota věcí byla vyčíslena na téměř jedenáct tisíc korun. V minulosti dvakrát odsouzené recidivistce hrozí s ohledem na její trestní minulost až tříletý trest odnětí svobody, stíhána je na svobodě.

Přepravky zůstaly na zahradě

     Z přečinu porušení domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který v Boleticích vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu. Ze zahrady chtěl ukrást dvě přepravky od piva s prázdnými lahvemi, byl ale vyrušen sousedy a z místa činu utekl s prázdnou. Pokud policisté zjistí jeho totožnost, bude se zodpovídat z přečinu, za který mu hrozí v krajním případě až dvouleté vězení.

Odcizené kolo

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který vnikl na zahradu v Markvarticích, odkud odcizil jízdní kolo. Škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, pachateli hrozí v případě dopadení až tříleté vězení.

1. června 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem