Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Vloupání do rodinného domu; Odcizení baterie z přenosného semaforu... 

Vloupání do rodinného domu
     
Varnsdorfští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se o víkendu vloupal do rodinného domu v Jiřetíně pod Jedlovou, ze kterého odcizil horské kolo, kameru, šperky a finanční hotovost.  Předběžně vyčíslená škoda se pohybuje kolem 80 tisíc korun. Po neznámém pachateli policisté pátrají pro podezření z trestných činů krádež a porušování domovní svobody.   

Odcizení baterie z přenosného semaforu
     
Děčínští policisté pátrají po neznámém pachateli, který pravděpodobně v noci z neděle na pondělí v Děčíně na ulici Českolipská odcizil baterii z přenosného semaforu umístěného na pozemní komunikaci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 8 tisíc korun. Po neznámém pachateli policisté pátrají pro podezření z trestných činů krádež a poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení.

Řídil pod vlivem alkoholu
     
Děčínští dopravní policisté v pondělí v odpoledních hodinách zastavili při dopravní kontrole ve Velkém Šenově 52letého muže, řídícího osobní motorové vozidlo. Policistům předložil potřebné doklady a na výzvu se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem 2,42 promile alkoholu v dechu. Řidiči byla zakázána další jízda. V současné době je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Děčín 19. dubna 2022
prap. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem