Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍN - Policisté vypátrali pachatele krádeže telefonu; Vloupání do vozidla; Krádež nářadí 

Policisté vypátrali pachatele krádeže telefonu
Děčínským policistům se v krátké době podařilo vypátrat pachatele krádeže telefonu. Osmnáctiletý mladík na obvodním oddělení nahlásil, že byl krátce po půlnoci v ulici Řetězová okraden neznámým pachatelem. Ten poškozeného oslovil s tím, že si potřebuje zavolat. Ve chvíli, kdy poškozený vytáhl z kapsy telefon, tak mu jej pachatel vytrhl z ruky a začal odcházet. Poškozený na muže zavolal, ať mu telefon vrátí, ale ten se otočil a poškozeného udeřil pěstí do obličeje. Poškozený policistům pachatele dobře popsal. Na základě tohoto popisu si pro podeřelého policisté došli a ten se jim ke krádeži telefonu přiznal.  Jedná se o jednadvacetiletého muže, kterému v současné době ve zkráceném přípravném řízení bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do vozidla
Šluknovští policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v průběhu noci ze 17.-18.3.poblíž ulice Dr.E.Beneše vloupal do osobního vozidla. Vozidlo prohledal a následně ze zavazadlového prostoru odcizil gola sadu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 tisíc korun.

Krádež nářadí
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci ze 17-18.3. za užití shodného klíče vnikl do kumbálu s nářadím u výrobní haly v Dolním Oldřichově. Z tohoto kumbálu následně odcizil řetězovou pilu a horolezecký úvazek s lany a karabinami. Způsobená škoda se pohybuje kolem 38 tisíc korun.

Děčín 21. března 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem