Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍN - Neřidič za volantem; Vloupání do chaty; Vloupání do garáže; Vloupání do domu v rekonstrukci 

Neřidič za volantem
Děčínští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 51letému muži z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podezřelý byl v odpoledních hodinách zastaven policejní hlídkou při dopravní kontrole. Následnou lustrací se zjistilo, že řidič má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel až do srpna letošního roku. Tím, že tento zákaz porušil, tak mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do chaty
Varnsdorfští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu čtyř dnů v obci Studánka vloupal do rekreační chaty. Chatu prohledal a následně odcizil vrtačku, elektrickou brusku a protahovačku. Dále odcizil větší množství ručního nářadí. Pachatel svým jednáním  majiteli způsobil škodu kolem 30 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Děčínští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu týdne v ulici U Starého mostu vloupal do garáže a majiteli odcizil větší množství zde uložených věcí.  Způsobená škoda se pohybuje kolem 46 tisíc korun.

Vloupání do domu v rekonstrukci
Děčínští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 25.-26.2. vloupal do domu v rekonstrukci v ulici Anenská. Z tohoto domu následně odcizil halogenová světla a elektrické nářadí. Poškozené firmě vznikla škoda kolem 31 tisíc korun.

Děčín 28. února 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem