Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍN - Krádež dvou elektro kol; Usedl za volant pod vlivem drog 

Krádež dvou elektro kol
Děčínští kriminalisté pátrají po pachateli, který se v ranních hodinách vloupal do prodejny cyklosportu ve Varndorfu. Z této prodejny následně odcizil elektrokolo zn. TREK POWERFLY 4, mentolové barvy a elektrokolo zn. TREK POWERFLY 5, červené barvy. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 230 tisíc korun.
V případě, že jste si v blízkosti prodejny něčeho podezřelého všimli nebo máte důležitou informaci pro kriminalisty, tak se prosím obraťte na linku 158.

Usedl za volant pod vlivem drog
Děčínští policisté ve večerních hodinách v ulici Ruská zastavili 35letého řidiče vozidla Dacia Logan. Policisté vyzvali k předložení dokladů a podrobení se testu na drogy. Výsledek testu na drogy byl pozitivní na metamfetamin. Řidič byl zadržen a převez na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve a moči. Toxikologické vyšetření vzorku krve potvrdilo přítomnost metamfetaminu. Tento muž je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Děčín 5. srpna 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem