Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krást měl ve sklepech a v restauraci

CHEBSKO – Muž měl odcizit finanční hotovost i jízdní kola. 

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního třiadvacetiletého muže, které obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci.

Ten měl totiž dne 12. 4. 2019 za použití násilí vniknout do sklepních prostor jednoho z chebských panelových domů. Tam měl nakonec poškodit vstupní dveře a ze sklepa odcizit jízdní kolo. O týden později měl v nočních hodinách vniknout do restaurace v Chebu, kde měl odcizit v tu dobu prázdnou pokladnu. Kromě toho ještě peněženku a finanční hotovost. O tři dny později měl vniknout do domu v Chebu, kde měl na chodbě před bytovými jednotkami odcizit jízdní kolo a několik dalších drobných věcí. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř 52 tisíc korun.

Po několika hodinách policisté muže zadrželi. Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci. Následně státnímu zástupci podali podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Muže poté soudce poslal do vazební věznice.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva
26. 4. 2019

vytisknout  e-mailem