Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Královéhradecký kraj ocenil příslušníky složek IZS

KRAJ - Slavnostní ceremoniál 8. května 2022 

V neděli 8. května 2022 se na Pivovarském náměstí v Hradci Králové konal slavnostní ceremoniál spojený s předáním medailí a udílením významných ocenění, která zamířila nejen do složek IZS, ale i mimo ně.

Na základě návrhu ředitele Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brig.  gen.  Ing. Petra Petříka udělilo zastupitelstvo Královéhradeckého kraje Záslužnou medaili Královéhradeckého kraje II. stupně šestici policistů. Policejní prezident svým rozhodnutím ve věcech služebního poměru udělil za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a déle jak 30 let trvání služebního poměru Medaili Policie ČR za věrnost I. stupně dvěma policistům. Dále udělil Čestnou medaili policejního prezidenta za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních a pracovních výsledků a trvalý přínos k budování a prosazování dobrého jména Policie ČR třem policistům.  

Dalšími oceněnými byli občanští zaměstnanci a příslušníci Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje, OSH Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a další. Více zde: https://www.hzscr.cz/clanek/den-vitezstvi-ve-znameni-oceneni-slozek-izs.aspx.

Další, kdo obdržel ocenění, byli pracovníci Záchranné zdravotnické služby Královéhradeckého kraje (informace k oceněným a související fotogalerie dostupná zde: https://www.facebook.com/51066214381/posts/10160004008749382/?d=n).

Shrnutí celého slavnostního ceremoniálu včetně fotogalerie: https://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/kralovehradecky-kraj-ocenil-prislusniky-slozek-izs-338953/

Autor fotografie: HZSKHK

mjr. Magdaléna Vlčková
9.5.2022

vytisknout  e-mailem